• page_banner
  • page_banner2

Kalayan ningkatna kualitas kahirupan masarakat, sarat pikeun mobilna beuki luhur. Sadaya konfigurasi dina mobil kedah nyumponan kabutuhanana. Prioritas bakal dipasihkeun ka mérek modél mana, sapertos ukuran jandéla sareng panggunaan rohangan panyimpenan. Aya ogé rohangan anu raoseun, anu paling penting nyaéta layar sentral kontrol tengah anu cerdas sareng sababaraha rupa konfigurasi sanésna, anu peryogi pisan. Utamana ku kamekaran téknologi, sistem mobil-mesin bahkan parantos janten telepon sélulér kadua anu sering dianggo ku jalma. Éta kedah diaktipkeun pas anjeun kana mobil.

Pangembangan sistem mobil-mesin

Balik deui ka jaman baheula, sistem mobil-mesin munggaran dikembangkeun di 1910 langkung ti 100 taun ka pengker. Butuh langkung ti 20 taun pikeun ngawujudkeun fungsi modéren umum sapertos telepon, Bluetooth, tape, DVD, sareng navigasi. Sanaos kamekaran inpormasi calakan beuki gancang sareng gancang, teu kakantun, pamekaran sistem mobil-mesin lambat pisan.

Salaku conto, Apple ngembangkeun sareng ngical telepon sélulér Apple layar sentuh munggaran di 2007, tapi teu dugi ka taun 2012 sistem mobil-mesin sadar fungsi touch. Dugi ka ayeuna, sababaraha sistem mobil-mesin kedah ngandelkeun operasi tombol fisik. , Pikirkeun teuing, urang parantos jauh ti jaman telepon tombol, sigana mah jaman parantos kalangkung, tapi mobil-mobil ayeuna masih kénéh teu leupas tina operasi kancing.

SISTEM ANDROID JEUNG AND NAVI SISTEM Pikeun AUDI A4, Q5 séri pamaén Multimédia kalayan carpon

3

n-car Audio Entertainment System nganggo Bluetooth sareng Konéktipitas USB

Jeung DMH-G220BT audio in-car System hiburan mikaresep sadaya eusi paporit anjeun dina layar sentuh 6,2 ”Clear Type Resistive Multi-touchscreen. Pelopor DMH-G220BT ngamungkinkeun anjeun kabébasan nyandak musik sareng kumpulan pidéo anjeun di jalan. Naha éta disimpen dina alat panyimpenan USB atanapi dina smartphone pangénggalna, DMH-G220BT muterkeun file audio / video tina sababaraha format anu béda kalebet MP3, DivX, MPEG4 sareng WMA.

Salaku tambahan, serbaguna dina sistem AV Entertainment mobil ieu parantos ngagaduhan konéktipitas Bluetooth anu aya. Ngidinan anjeun ngalirkeun data musik anjeun atanapi nyauran telepon bébas tina konéksi nirkabel. Pelopor DMH-G220BT ogé ngagaduhan input kaméra, janten anjeun tiasa ngagantelkeun kaméra veiw tukang pikeun ngabantosan manuver anu langkung gampang

 

 


Waktu pos: 19-Aug